uvařila 15. 4. 2011 22:03
pokryto fondánem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 4. 2011 22:03
pokryto fondánem
těsto piskotové, tvaroh, cukr vanilkový, cukr krystal, rumové aroma, tuk, marmeláda, cukr moučkový, želatina, voda, tuk ztužený, voda, mandlové aroma, mléko sušené, cukr moučkový, tuk, med tekutý, rumové aroma, mandlové aroma, voda
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni