uvařila 1. 11. 2011 13:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 11. 2011 13:57
hovězí zadní, cibule, olej olivový, hlíva ústřičná, krkovice uzená, salám šunkový, párky, vejce, okurky sterilované, hořčice plnotučná, sůl, koření argentina, lák z okurek, mouka hladká, vývar hovězí
Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí