uvařila 20. 4. 2010 17:37
...v mase prořízneme kapsu...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2010 17:37
...v mase prořízneme kapsu...
kotleta vepřová, pasta česneková, kmín drcený, sádlo, pivo světlé, maso mleté, cibule, zázvor mletý, sůl, pepř, kmín drcený, žampióny, vejce
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky