Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Jakub Novak uvařil 22. 7. 2012 00:34 Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem 0 0 Okomentovat
Houby Steak z Jihoamerického Striploinu s grilovanými žampiony plněnými zrajícím sýrem Jakub Novak 25 min
Královské chutě: Princezna Diana ujížděla na paprikách plněných směsí z vařené rýže, cuket a žampionů a posypaných parmazánem