uvařila 13. 4. 2011 17:50
Štikozubec(mořská štika)v bazalkovo-rajčatové peřince
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 4. 2011 17:50
Štikozubec(mořská štika)v bazalkovo-rajčatové peřince
štikozubec, slanina, bazalka čerstvá, rajče, olej, mouka hladká, mléko, smetana, bujón zeleninový, sůl, šťáva citronová
Kávu v létě jedině na ledu: Jak připravit zmrzlinové affogato nebo osvěžující espresso s tonikem?
Velikonoce ve Francii: Na stole nesmí chybět chřest s vajíčky a majonézovou omáčkou. Jak na to?
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé