uvařila 14. 4. 2011 13:56
do výpeku po rybě dáme orestovat na 1minutu část nasekané bazalky,pak přidáme mouku,trošku zasmažíme a pokračujeme,jak je uvedeno v postupu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2011 13:56
do výpeku po rybě dáme orestovat na 1minutu část nasekané bazalky,pak přidáme mouku,trošku zasmažíme a pokračujeme,jak je uvedeno v postupu
štikozubec, slanina, bazalka čerstvá, rajče, olej, mouka hladká, mléko, smetana, bujón zeleninový, sůl, šťáva citronová
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Historie svatebních dortů: Od chlebového koláče až po šílenosti devadesátek
Polské krówki: Legendární polské karamelky miluje celý svět. Jak si je udělat doma?