uvařila 14. 4. 2011 13:57
do připravené omáčky vložíme nazpět osmažené ryby a 10minut za občasného promíchání povaříme na mírném plameni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 4. 2011 13:57
do připravené omáčky vložíme nazpět osmažené ryby a 10minut za občasného promíchání povaříme na mírném plameni
štikozubec, slanina, bazalka čerstvá, rajče, olej, mouka hladká, mléko, smetana, bujón zeleninový, sůl, šťáva citronová
4 základní bylinné čaje, které byste měli pít: Vyřeší špatný spánek i bolesti
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala