uvařila 28. 12. 2010 15:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 12. 2010 15:09
mouka polohrubá, mouka, kypřící prášek do pečiva, cukr moučkový, cukr vanilkový, tvaroh měkký, máslo, tuk hera, vejce, sůl, rum, rozinky, brusinky, ořechy, mandle, ovoce kandované, sádlo, kokos, máslo, rum, cukr moučkový
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr