uvařila 1. 2. 2013 11:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 2. 2013 11:30
vejce, cukr, cukr vanilkový, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, kakao, pudink vanilkový, mléko, tuk hera, cukr vanilkový, cukr moučkový, rum, marmeláda, želatina, trubičky, meduňka, zdobení čokoládové, jahody, rybíz, ostružiny, maliny, višně, mandarinky
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
Rustikální, retro, či skandinávské? Vylaďte vánoční výzdobu do posledního detailu!
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři