uvařila 16. 7. 2012 20:39
opatrně přeložíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 7. 2012 20:39
opatrně přeložíme
mouka hladká, olej olivový, mléko, voda, sůl, droždí sušené, cukr, klobása, šunka, sýr, parmazán, protlak rajčatový, kečup sladký, česnek, koření oregáno, koření pizza, vejce
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?