uvařila 5. 10. 2014 14:21
S pečenými bramborami a domácím bylinkovým dresingem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2014 14:21
S pečenými bramborami a domácím bylinkovým dresingem.
kuřecí stehenní řízky, strouhanka, mléko, mouka hladká, česnek, prášek do pečiva, paprika sušená sladká, bazalka čerstvá, petrželka zelená, pepř mletý, sůl, olej
Vánoční štóla: Německý symbol Vánoc pochází z Drážďan, ta pravá drážďanská je s kandovaným ovocem a voní máslem
Americký Sad cake neboli „smutný" dort voní oříšky a díky snadnému hrníčkovému receptu je připraven za chvilku
Jak na slavný pajfálský knedlík? Božská příloha z filmu Slavnosti sněženek voní po slanině a na závěr potřebuje jeden krok navíc