uvařila 8. 4. 2016 06:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 4. 2016 06:34
mouka polohrubá, mléko, olej, vejce, cukr krystal, cukr třtinový, cukr vanilkový, med, marmeláda, soda jedlá, skořice mletá, kakao, sůl, prášek do perníku, koření do perníku, ořechy vlašské, čokoláda hořká, tuk ztužený, mléko, kokos strouhaný
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky