uvařila 8. 4. 2016 06:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 4. 2016 06:34
mouka polohrubá, mléko, olej, vejce, cukr krystal, cukr třtinový, cukr vanilkový, med, marmeláda, soda jedlá, skořice mletá, kakao, sůl, prášek do perníku, koření do perníku, ořechy vlašské, čokoláda hořká, tuk ztužený, mléko, kokos strouhaný
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?