uvařila 20. 12. 2019 02:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 12. 2019 02:21
mouka hladká, cukr moučkový, máslo, žloutek, kůra citronová, poleva čokoládová, marmeláda, kůra pomerančová kandovaná, ořechy, kokos, rozinky v rumu, rum, kakao, cukr moučkový, piškoty, poleva, ovoce kandované, marmeláda, tuk 100%
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí