uvařil 17. 1. 2013 16:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 1. 2013 16:30
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, vejce, cukr, mouka, olej, voda, prášek do pečiva, mléko, mouka polohrubá, tyčinka ledové kaštany, cukr krystal, pudink čokoládový, tuk ztužený, máslo, mléko sušené, cukr moučkový, olej, sirup pšeničný, voda, aroma, potravinářské barvivo, marmeláda rybízová, banán, white icing hmota
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení