uvařila 8. 2. 2009 13:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 2. 2009 13:58
mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, voda, kypřící prášek do pečiva, kakao, marmeláda, máslo, smetana, likér vaječný, aroma, poleva čokoládová tmavá, poleva čokoládová bílá, mouka polohrubá, cukr moučkový, vejce, voda, kypřící prášek, máslo, cukr moučkový, smetana, aroma
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí