uvařila 7. 4. 2010 12:33
první pokus
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 4. 2010 12:33
první pokus
mouka polohrubá, mouka hladká, sůl, máslo, žloutek, droždí, cukr, mléko, vejce, mléko, cukr moučkový, mouka hrubá, máslo, náplň povidlová, náplň ořechová, náplň tvarohová, náplň maková, náplň jablečná, máslo, rum, cukr moučkový, cukr vanilkový
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?