uvařila 2. 4. 2010 21:06
ušleháme šlehačku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 4. 2010 21:06
ušleháme šlehačku
cukr, mouka polohrubá, pudinkový prášek, prášek do pečiva, likér vaječný, kakao, šlehačka, ztužovač želatinový, čokoláda milka, kokos
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut