uvařila 5. 8. 2008 07:42
Švestkový koláč s peřinou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 8. 2008 07:42
Švestkový koláč s peřinou
mouka polohrubá, cukr krupice, tuk hera, droždí čerstvé, vejce, mléko, kůra citronová, sůl, tuk, žloutek, cukr krystal, smetana zakysaná, kokos, švestky, bílek, cukr krystal, kokos
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce
Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
10 nejlepších jídel s bylinkami: Zkuste skvělé placky, pomazánku nebo bylinkový chlebíček