uvařila 26. 8. 2013 16:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 8. 2013 16:11
mouka polohrubá, mouka celozrnná, mléko kefírové, cukr třtinový, cukr vanilkový, vejce, prášek do pečiva, mléko, tvaroh ve vaničce, jogurt, mléko, cukr vanilkový, pudink vanilkový, šťáva citronová, vanilkové aroma, švestky, mouka hrubá, tuk hera, cukr krystal, skořice
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Naučte se vařit jako bohyně: Tady je 6 jednoduchých receptů, které vám pomohou začít