uvařila 6. 6. 2015 11:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 6. 2015 11:00
mouka polohrubá, voda, cukr moučkový, ocet, máslo, sůl, švestky, smetana ke šlehání, vejce, skořice
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Crème Chantilly: Dokonale vyšlehaná a ochucená šlehačka je základem cukrářského umění
Obyčejná, ale skvělá jídla z brambor: Zapečená kaše, staročeské lokše nebo pizza z bramborového těsta chutnají skvěle
Hospodský guláš podle ČSN: Šťavnaté maso, dušené na sádle s cibulí chutná i dnes a nejen pamětníkům