uvařila 2. 11. 2022 08:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2022 08:02
maso hovězí, slanina, sůl, pepř mletý, sádlo, cibule, mrkev, petržel, bulva celerová, cukr krystal, ocet, hořčice plnotučná, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, vývar masový, smetana, mouka hladká, citron, brusinky, šlehačka
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky