uvařila 2. 11. 2022 08:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2022 08:02
maso hovězí, slanina, sůl, pepř mletý, sádlo, cibule, mrkev, petržel, bulva celerová, cukr krystal, ocet, hořčice plnotučná, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, vývar masový, smetana, mouka hladká, citron, brusinky, šlehačka
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Hříbková omáčka hříbkajda: Je jemná díky smetaně a krásně voní kmínem, s knedlíky chutná božsky
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Cuketové zelí s osmaženou cibulkou a dochucené octem a kmínem chutná jako to pravé. Navíc využijete i přerostlé cukety