uvařila 2. 11. 2022 08:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2022 08:02
maso hovězí, slanina, sůl, pepř mletý, sádlo, cibule, mrkev, petržel, bulva celerová, cukr krystal, ocet, hořčice plnotučná, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, vývar masový, smetana, mouka hladká, citron, brusinky, šlehačka
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá