uvařil 23. 7. 2015 12:00
Středně velké žampiónové hlavičky oloupejte a z jejich středů opatrně vykrojte zbytky nožek. Vzniknou tak mističky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 7. 2015 12:00
Středně velké žampiónové hlavičky oloupejte a z jejich středů opatrně vykrojte zbytky nožek. Vzniknou tak mističky
žampióny, těsto listové, pasta sardelová, sýr tavený, pažitka, bazalka čerstvá, tymián, rajče cherry, sardinky v oleji, vejce
MasterChef Česko na sladko: Jak zvládnout odpalované těsto a upéct perfektní věnečky?
Pampelišky jsou přírodní poklad: Vyrobte si pampeliškový olej, využijete jej třeba při opalování
Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť