uvařila 11. 10. 2013 08:17
přidala jsem ještě marmeládu jahodovou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2013 08:17
přidala jsem ještě marmeládu jahodovou
mouka hladká, mouka polohrubá, majolka, cukr krupice, droždí, vejce, mléko, sůl, vejce, cukr krupice, máslo, mouka hrubá, skořice, mléko, cukr vanilkový, moučka škrobová, cukr moučkový, máslo, šlehačka
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí