uvařil 20. 11. 2011 14:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 11. 2011 14:44
mouka hladká, mouka polohrubá, majolka, cukr krupice, droždí, vejce, mléko, sůl, vejce, cukr krupice, máslo, mouka hrubá, skořice, mléko, cukr vanilkový, moučka škrobová, cukr moučkový, máslo, šlehačka
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník