uvařila 18. 4. 2014 20:16
Líčka rozřízneme,mírně naklepeme a přes noc naložíme do marinády.Poté je osušíme a na oleji prudce zatáhneme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 4. 2014 20:16
Líčka rozřízneme,mírně naklepeme a přes noc naložíme do marinády.Poté je osušíme a na oleji prudce zatáhneme
líčka telecí, olej, bujón zeleninový, solamyl, máslo, sůl, pivo frisco s brusinkovou příchutí, zázvor, česnek, omáčka worcesterová, omáčka sladká, brusinky sušené, pepř červený
Semifinalista MasterChef Česko 2020 Pavel Berky prozradil, jak na pravé romské goja: Je to populární i kontroverzní jídlo, říká
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Soutěžte s námi o sadu Stretcheez Pizza a potěšte tím tak své malé ratolesti. Ty nejlepší recepty na domácí pizzu