uvařila 18. 4. 2014 20:16
Podlijeme marinádou,přidáme bujón a dusíme doměkka.Podáváme nakrájené na plátky,nebo v celých kouscích
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 4. 2014 20:16
Podlijeme marinádou,přidáme bujón a dusíme doměkka.Podáváme nakrájené na plátky,nebo v celých kouscích
líčka telecí, olej, bujón zeleninový, solamyl, máslo, sůl, pivo frisco s brusinkovou příchutí, zázvor, česnek, omáčka worcesterová, omáčka sladká, brusinky sušené, pepř červený
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky