Kopřivová jícha aneb Výluh z kopřivy: Zázračné hnojivo na keře i zeleninu funguje i jako postřik na mšice a je úplně zadarmo
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Mrkvová hrnková bábovka s rozinkami a vlašskými ořechy je krásně vláčná, voní skořicí a zvládne ji i začátečník v pečení
Univerzální ořechové těsto: Zvládnete s ním nejen vanilkové rohlíčky, ale i věnečky, kakaová kolečka nebo barevná zvířátka
Schneeballen, sněhové koule z bavorských vánočních trhů zvládnete i doma. Stačí sedm ingrediencí a dezert se rozplývá na jazyku
Jak správně sušit houby? Důležitá je velikost plátků i teplota při sušení v troubě, babky a některé další druhy se ale k sušení nehodí