uvařila 2. 6. 2011 12:16
Hotová omáčka.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 6. 2011 12:16
Hotová omáčka.
těstoviny kolínka, slanina anglická, cibule, rajče loupané, sýr mozzarella, smetana zakysaná extra krémová, bazalka čerstvá, koření hřebíček, bobkový list, sůl, cukr, pepř, chilli paprika čerstvá
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes