uvařila 13. 3. 2015 08:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2015 08:17
vejce, mouka hladká, mouka polohrubá, solamyl, cukr moučkový, prášek do pečiva, sůl, mascarpone, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, piškoty cukrářské, likér mandlový, káva, prášek kakaový
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí