uvařila 22. 2. 2012 16:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2012 16:53
vejce, mouka hladká, mouka polohrubá, solamyl, cukr moučkový, prášek do pečiva, sůl, mascarpone, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, piškoty cukrářské, likér mandlový, káva, prášek kakaový
Medvědí česnek začíná růst: Jak ho v přírodě poznat, kam se za ním vydat a jak ho sbírat? Díky těmto tipům se už nespletete
Na Čarodějnice se jedly makové koláče a mrváň, ale žádné maso. Proč?
Oblíbené retro jídlo v novém kabátku: Kuře s broskví Koko vylepšila netradiční omáčkou a plátky eidamu nahradila jinou ingrediencí