uvařila 14. 6. 2012 22:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 6. 2012 22:24
vejce, cukr krupice, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, máslo, cukr moučkový, tvaroh měkký, kůra citronová, rum, pomeranče, džus pomerančový, pudink vanilkový, cukr vanilkový
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima