uvařil 4. 10. 2015 17:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 10. 2015 17:05
krkovice vepřová, vejce, mouka hladká, strouhanka, parmazán, protlak rajčatový, žampióny, zelí pekingské, rajče, lusk paprikový, mrkev, žampióny, ocet balsamiko, olej olivový extra virgin, sůl, cukr, pepř, nať petrželová
Otevírací doba obchodů na státní svátky 5. a 6. července přehledně: Kde bude víkendový provoz a kde si bez potíží nakoupíte?
Holka u plotny radí: Jak na křehké sýrové roládky s nivou a ořechem? Podle tohoto receptu od tety Lidky chutnají skvěle
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala