uvařila 14. 3. 2014 17:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 3. 2014 17:59
vejce, cukr moučkový, voda, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, marmeláda, sušenky, vejce, cukr moučkový, voda, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, voda, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, cukr, mléko, pudink vanilkový, máslo, hmota potahovací
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky