uvařila 19. 3. 2017 14:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 3. 2017 14:43
filet z tresky, máslo, olej, česnek, kmín celý, sůl, pepř, tymián čerstvý, citron, majonéza, smetana zakysaná, hořčice dijonská, cibule šalotka, petrželka zelená, tymián čerstvý, sůl, pepř
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí