uvařila 7. 12. 2015 01:54
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 12. 2015 01:54
treska, koření na ryby, olej, citron, strouhanka, vejce, cibule červená, mouka, sůl, pepř, brambory, sůl, pepř, nať celerová, majolka, cibule, tatarská omáčka, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, rajče, máta
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte