uvařil 23. 9. 2016 12:47
Treska s čerstvou rajčatovou salsou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 9. 2016 12:47
Treska s čerstvou rajčatovou salsou
brambory, olej olivový, koření, sůl, rajče cherry, česnek, cibule šalotka, šťáva citronová, sůl, treska aljašská, koření provensálské, sůl, mouka hladká, kmín celý, olej olivový, máslo
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně