uvařila 26. 5. 2018 20:14
koláč
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 5. 2018 20:14
koláč
švestky, vločky ovesné, mouka hrubá, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka hrubá, mouka polohrubá, cukr krupice, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, tvaroh kostka, pudink, cukr, vejce, mléko,
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?