uvařil 25. 5. 2017 13:47
Můj první pekařský pokus
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 5. 2017 13:47
Můj první pekařský pokus
mouka polohrubá, cukr krupice, máslo, vejce, voda, kakao, prášek do pečiva, cukr krupice, vejce, voda, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, tvaroh, cukr, mléko, vanilka, kůra citronová, šťáva citronová, tuk, mouka hrubá
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!
Tarte Tatin: Slavný obrácený koláč vznikl omylem, dnes má i svůj vlastní oficiální fanclub
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník