uvařila 28. 6. 2012 00:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 6. 2012 00:08
mouka polohrubá, cukr krupice, máslo, vejce, voda, kakao, prášek do pečiva, cukr krupice, vejce, voda, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, tvaroh, cukr, mléko, vanilka, kůra citronová, šťáva citronová, tuk, mouka hrubá
Marocký zaalouk je skvělý teplý i studený: Na jeho přípravu stačí jen lilek a rajčata, pikantní chuť a vůni Orientu zajistí správné koření
Jarní úklid volá! Vyčistěte troubu, mikrovlnku i zanesené hrnce bez chemie a skoro zadarmo
Karbanátky ze strouhané cukety a mletého měkkého salámu jsou vláčné a šťavnaté a lehce je zvládne i začátečník