uvařil 29. 12. 2012 15:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 29. 12. 2012 15:40
vejce, mouka polohrubá, cukr písek, kakao holandské, voda, prášek do pečiva, čokoláda hořká, čokoláda mléčná, čokoláda bílá, smetana ke šlehání, tvaroh, ztužovač, cukr vanilkový, cukr, pralinky, koule čokoládové, šlehačka pařížská
Jak na dokonalý vepřový guláš s povidly: Ta švestková mu dodají výbornou chuť i barvu
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota