uvařila 29. 3. 2012 10:43
nanesená tvarohová hmota
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 3. 2012 10:43
nanesená tvarohová hmota
mouka polohrubá, máslo, žloutek, cukr moučkový, cukr vanilkový, kypřící prášek, mák mletý, cukr moučkový, máslo, šťáva citronová, povidla švestková, skořice, rozinky, tvaroh kostka, smetana kysaná, cukr moučkový, vejce, bílek, mouka hrubá, tresť rumová, med
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny