uvařila 23. 2. 2023 12:20
Moje první koblihy. Chuťově skvělé, tvar ještě musím vychytat.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2023 12:20
Moje první koblihy. Chuťově skvělé, tvar ještě musím vychytat.
mouka hladká, droždí, žloutek, mléko, máslo, cukr krupice, rum, sůl, kůra citronová, marmeláda, olej, máslo, rum, cukr moučkový
Redakce v akci: Pekli jsme jahodové indiánky pod vedením Josefa Maršálka. Máme recept a víme, jak správně připravit krém
Tajemství staročeské kuchyně: Brambory na loupačku - a na tisíc dalších způsobů
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení