uvařila 29. 5. 2019 08:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 5. 2019 08:43
mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, kakao, vejce, voda, rum, prášek do pečiva, tvaroh měkký, pudink vanilkový, cukr vanilkový, cukr moučkový, mléko, vejce, cukr písek, mouka polohrubá, cukr vanilkový, olej, prášek do pečiva, voda, rum
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu