uvařila 25. 9. 2009 22:51
Před vložením do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 9. 2009 22:51
Před vložením do trouby
mouka polohrubá, mouka hladká, mléko, droždí, cukr, vejce, sůl, tuk, tvaroh, vejce, cukr vanilkový, kůra citronová, cukr krupice, rozinky, máslo, cukr moučkový, mouka hladká, marmeláda
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Nevíte, jak využít zelí? Zkuste holubky! Plněné zelné listy chutnají skoro celé Evropě