uvařila 31. 1. 2022 13:51
Tvarohovo-borůvkový dort z remosky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 1. 2022 13:51
Tvarohovo-borůvkový dort z remosky
mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, vejce, mléko, olej, tvaroh, cukr, smetana ke šlehání, mléko, marmeláda borůvková, marmeláda borůvková, smetana ke šlehání, čokoláda, borůvky
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor