uvařila 2. 10. 2009 11:30
Dobrou chuť ;-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2009 11:30
Dobrou chuť ;-)
mouka polohrubá, mouka celozrnna pšeničná, kakao, prášek do pečiva, mléko, rum, cukr krupice, tuk hera, tvaroh měkký, cukr vanilkový, rum, cukr krupice, solamyl, jablko, tuk, mouka hrubá
Úroda kanadských borůvek se blíží. Svědčí jim kyselejší půda a zálivka dešťovou vodou, před škůdci je ochrání síť
Komu se nelení, tomu se zelení aneb Tři tipy, jak využít avokádo ve sladkých dezertech!
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní