uvařila 9. 6. 2011 18:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 6. 2011 18:30
mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, vejce, žloutek, máslo, cukr moučkový, tuk, mouka, tvaroh, mléko, pudink vanilkový, cukr moučkový, žloutek, vejce, olej, bílek, cukr krystal, cukr moučkový
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku